Over ongediertetips.nl

Wat wonen we toch in een lekker land! Huisje, boompje, en beestjes…
Tja, dat hoort er nu eenmaal een beetje bij. Zeker als het lekker weer wordt, trekt dat onherroepelijk allemaal ongewenste beestjes aan. Zij willen net als wij genieten van al dat lekkers wat we in en om ons huis te bieden hebben. šŸ˜‰

Aangezien veel van deze beestjes niet dezelfde hygiƫnevoorschriften als wij mensen hanteren, willen we ze liever op gepaste afstand houden. Logisch, we houden onze leefomgeving graag fris en schoon en daar wensen we geen vieze, bijtende, stekende, knagende, van uitwerpselen levende en vervolgens op eten zittende, onhygiƫnische bezoekers bij!

Relevante informatie en praktische tips

Wij van ongediertetips.nl proberen zoveel mogelijk handige informatie te verstrekken over dit soort indringers. In veel gevallen zijn ze namelijk eenvoudig te weren door een kleine aanpassing of slimme methode.

We hoeven in de meeste gevallen niet direct naar giftige bestrijdingsmiddelen te grijpen of dure ongediertebestrijders in te schakelen. Al is het natuurlijk goed dat beide er zijn voor de gevallen dat de overlast te groot wordt.

We hebben allemaal zo nu en dan last van ongedierte hier in ons kleine kikkerlandje, dus er zijn heel veel bruikbare tips en middeltjes voor handen.

Wij proberen de meest effectieve tips en meest relevante informatie te verzamelen en die plaatsen we op deze website.

Bijpassende producten

Als het relevant is plaatsen we afbeeldingen van (bestrijdings)producten erbij die je eventueel direct zou kunnen aanschaffen. De producten zijn voornamelijk van Bol.com, simpelweg omdat zij werkelijk alles hebben en scherp geprijsd zijn. In veel gevallen hebben ze naast de op deze website getoonde producten nog diverse andere alternatieven.
Mocht je bij hen wat bestellen, dan ontvangen wij daar een kleine commissie over. In dat geval bij voorbaat dank dus!

Wij wensen je veel succes met de aanpak van welk insectenprobleem dan ook. Hopelijk vindt je op deze site de juiste tip(s) om snel weer ongediertevrij door het leven te gaan! Tot het volgende ongewenste bezoek zich aandoet natuurlijk…;)